7 november 2014

Ombudscongres en Campagne Academie

Beste partijgenoot,

De verkiezingen staan voor de deur. Op 18 maart 2015 kiezen we de toekomst van de provincies, de waterschappen én van Nederland. Daarnaast gebeurt er op dit moment veel in de vereniging. Afdelingen geven hun permanente campagne opnieuw vorm en zijn onder andere bezig met het opzetten of verbeteren van het lokale ombudswerk.

Reden voor ons om op 22 november aanstaande een Campagne Academie en Ombudscongres te organiseren. Graag willen we je uitnodigen om deze dag er bij te zijn.

Onderaan deze mail vind je meer informatie en de aanmeldlink. We roepen je op deze uitnodiging te verspreiden onder jullie leden.

Iedereen is 22 november welkom in Utrecht voor een nuttige en inspirerende dag, die geopend wordt door partijvoorzitter Hans Spekman. Het diverse programma dat we bieden is ook aantrekkelijk voor leden die nog niet actief zijn en kan hen motiveren om zich in jullie afdeling vrijwillig in te zetten op het gebied van campagne en ombudswerk.

We organiseren deze dag op het MBO Utrecht, Australiëlaan 23 te Utrecht, van 10:00 tot 16:30u.

We hopen je (en de rest van je afdeling) te zien op 22 november!

Hartelijke groet,

Hannet Johannes – Opleidingen
Hester Assen – Campagne

Ombudscongres
Het Ombudscongres is de plek waar je er achterkomt of het ombudswerk iets voor jou of jouw afdeling is. Al bestaande ombudsteams kunnen deze dag hun kennis vergroten. We organiseren deze dag trainingen over gesprekstechnieken en over het bereiken van de pers en zijn er inhoudelijke verdiepingssessies met de Kamerleden over oa de UWV, WMO, mantelzorg en schuldhulpverlening.

Wil je naar het ombudscongres komen? Kijk dan voor meer informatie over het programma en een mogelijkheid om je aan te melden op https://nl.surveymonkey.com/s/Ombudscongres22nov

Campagne Academie
Gelijktijdig organiseren we ook een campagne academie voor iedereen die actief mee gaat doen in de komende campagnes. Na een intro van onze landelijk campagne manager Pieter Paul Slikker gaan we uiteen in twaalf groepen: per provincie kijken we dan samen verder naar de gewestelijk campagnes, maken we de plannen die er liggen nog beter en zijn er verdiepingssessies.

Kom je naar de Campagne Academie? Kijk dan voor meer informatie over het programma en een mogelijkheid om je aan te melden op https://nl.surveymonkey.com/s/CampagneAcademie22nov14