10 mei 2014

Leden: handen uit de mouwen voor Europese Verkiezingen 22 mei!

Aan: de leden van de PvdA in Borne.

Van: Bram Donkers, raadslid voor de PvdA.

Het is bijna ongelofelijk, maar zoals u weet staan de volgende verkiezingen om ons uit te spreken over onze ambities met betrekking tot Europa al weer voor de deur op 22 mei.

Het bestuur heeft mij gevraagd op te treden als verkiezingscoördinator. Om daartoe inspiratie op te doen ben ik gisteren naar een bijeenkomst met Agnes Jongerius (no 2 op PvdA kandidatenlijst) in Hengelo geweest. Zeer ontwapenend en zeer inspirerend Europa.

Inmiddels hebben we de borden al beplakt (Alexander hanteert de plakselkwast met verve) en acht ik het niet realistisch nog een bijeenkomst in Borne te beleggen met welk PvdA kopstuk dan ook. Evenals 5 jaar geleden valt er een geringe opkomst te verwachten en degene die komen hebben hun stem allang bepaald.

Het beschikbare verkiezing/propagandamateriaal is gering. We hebben zo’n 250 huis-aan-huis info-kranten, dezelfde die de leden allen via de post ontvangen hebben.

We denken aan 3 acties:

  • zaterdag 17 mei het centrum rood kleuren met folders en nog beschikbaar reserve materiaal, van 10.30 -15.00 uur, eventueel met twee ploegen, maar in ieder geval met zo veel mogelijk mensen
  • woensdag 21 mei de markt rood kleuren van 9.00 uur tot 11.30 uur
  • dinsdag- en woensdagochtend van 6.55 uur tot 8.30 uur bij het station de folders aanbieden (niet opdringen!)

U begrijpt het al. Vriendelijk doch indringend verzoek ik jullie aan deze acties een bijdrage te leveren door een mail te sturen naar [email protected]. Zaterdag 17 mei verzamelen we voor de Hema, woensdag 21 mei voor het stadhuis (ik ben dan zelf niet aanwezig), het station zal ik voor mijn rekening nemen, maar een tweede man of vrouw maakt meer indruk.

 

Vriendelijke groet en ik vertrouw op ons dat het goed komt