21 april 2015

Ledenvergadering woensdag 22 april 20.00

Geachte leden, oud-leden en belangstellenden,Bij deze wordt u uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering van PvdA Borne opwoensdag 22 april om 20.00 uur in Het Kulturhus zaal B4 

Deze vergadering is bijzonder, omdat van de huidige waarnemende bestuursleden het mandaat en de termijn is verstreken en er verschillende bestuursmutaties aan de orde zijn.

De agenda is als volgt:

1.       Vaststelling agenda onder leiding van waarnemend voorzitter Benno Kamp.

2.       Afsluiting financieel jaar 2014 met verslag van de ex-penningmeester en de positieve aanbeveling van de financiële controle commissie (het financieel verslag wordt nagestuurd). Het voorstel is in ieder geval om de ex-penningmeester te dechargeren.

3.       Opvallende punten vanuit het werk van de (schaduw)fractie.

4.       Waar gaat PvdA-Borne naar toe?

5.       Wordt het ontwikkelscenario naar een Bornse linkse samenwerking verder uitgerold, maar door wie dan?

6.       Wordt gezocht naar een versterking van het bestuurlijk functioneren door regionale verbinding (voorbeeld Oldenzaal-Tubbergen-Dinkelland)?

7.       Wordt gekozen voor een terughoudend kernbestuur en ligt het absolute zwaartepunt bij de (schaduw)fractie en eens per vier jaar een kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen?

8.       Duidelijk is dat er -de menskracht en het politiek-culturele klimaat in aanmerking genomen- een keuze moet worden gemaakt.

9.       Afspraken over actiepunten.

10.   Sluiting

Deze agenda is door het waarnemend bestuur en de schaduwfractie opgesteld.

We hopen op een grote opkomst.

Ellen Boersma

Waarnemend secretaris